Eurowind Energy A/S overtager aktiviteterne i Wind 1 A/S

Som led i en naturlig udvikling og proces ovenpå flere samarbejdsprojekter, har Hobro-virksomheden Eurowind Energy A/S og aktionærerne i Wind 1 A/S den 1. februar 2018 indgået en aftale om Eurowind Energy’s overtagelse af aktiviteterne i Wind 1 A/S i Nykøbing Mors gennem en erhvervelse af aktierne i Wind 1 A/S.

Udviklingen på det danske marked med indførelsen af nyt auktionssystem samt det forhold at udviklingsprojekterne bliver stadig større og mere komplekse og der med indførelse af auktionssystemet også medfølger et krav om garantistillelse m.v. stiller større kapitalkrav til projektudvikleren og leder hen mod en konsolidering i markedet.

Eurowind Energy A/S ønsker at tage en ledende rolle i denne konsolidering: ”Wind 1 A/S har en meget interessant pipeline med en række danske udviklingsprojekter, og vi glæder os over, at Peter Dahl Jakobsen og Jørgen Poulsen fra Wind 1 A/S bevarer en rolle i vores kommende samarbejde. Vi har samme filosofi og værdigrundlag samt tilgang til markedet,” udtaler Jens Rasmussen, adm. direktør i Eurowind Energy A/S, der ligeledes påpeger, at Wind 1-navnet opretholdes ligesom vi ser frem til at samarbejde med virksomhedens tilbageværende ansatte.

Hos Wind 1 A/S er der også tilfredshed med overtagelsen: ”Vi ser frem til det kommende samarbejde med Eurowind Energy A/S, og vi er sikre på, at vi sammen kan realisere de vindmølleprojekter, som Wind 1 A/S har påbegyndt projekteringen af,” udtaler Peter Dahl Jakobsen fra Wind 1 A/S.

Eurowind Energy A/S er et privatejet dansk selskab, der gennem årene har udviklet sig til at være en ledende udvikler, opkøber og operatør af solcelle- og vindmølleprojekter. Selskabets styrke er kompetente medarbejdere, mangeårig erfaring i branchen samt et bredt internationalt netværk.

Kontakt venligst adm. direktør Jens Rasmussen, tlf. +45 9640 0702/mail jr@ewe.dk ved spørgsmål og forespørgsler.